Praktijknieuws – Apotheek Reigerhof – Nieuwerkerk ad ijssel

Apotheek Reigerhof

Welkom bij Apotheek Reigerhof

Mw. Van Bogerijen, apotheker, en haar apotheekteam heten u van harte welkom bij Apotheek Reigerhof. Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Openingstijden

Online regelen

Regel via deze website uw herhaalrecepten of maak gebruik van onze medicijn app om uw medicijnen makkelijk te herhalen. Wist u dat u op deze app ook uw medicatieoverzicht kunt inzien? Deze kunt u bijvoorbeeld bij uw ziekenhuisbezoek meenemen.

Praktijknieuws

Nieuwe medicatie afhaalkluis!

Publicatiedatum: 06-12-2021

Op 25 fabruari 2021 hebben wij de nieuwe afhaalkluis in gebruik genomen. Onze verouderde, kleine kluis die alleen voor nood fungeerde zal vervangen worden door een groot, hypermodern, afhaalsysteem. Deze is naast de uitgang van de apotheek geplaatst en is hiermee 24/7 voor u als klant bereikbaar voor het afhalen van ...

Lees verder over 'Nieuwe medicatie afhaalkluis!'

Wet Wabvpz

Publicatiedatum: 06-12-2021

Per 1 juli geeft de Wet aanvullende bepaling verwerking persoonsgegevens in de zorg (Wabvpz) patiënten het recht op ‘elektronische’ inzage of een ‘elektronisch’ afschrift van hun dossier.
Dit stellen wij voor u beschikbaar door middel van het downloaden van onze medicijnapp of door het aanmelden via onze website voor de herhaalreceptenservice. ...

Lees verder over 'Wet Wabvpz'