Afhaalautomaat 24/7 – Apotheek Reigerhof – Nieuwerkerk ad ijssel

Afhaalautomaat 24/7

Vanaf eind februari 2021 beschikt Apotheek Reigerhof over een nieuwe afhaalkluis. De afhaalkluis vindt u naast de uitgang van de apotheek en is hiermee 24/7 voor u als klant bereikbaar.

Hoe werkt het?

U geeft aan ons uw emailadres door indien u dit nog niet heeft gedaan. U ontvangt hierop een emailbericht met een unieke afhaalcode wanneer uw medicatie voor u door ons klaargemaakt en gecontroleerd is. Hiermee kunt u uw herhaalmedicatie op een door u gewenst moment uit de afhaalkluis halen. Koelkastproducten kunnen niet altijd via de afhaalkuis afgehaald worden, daar de kluis niet over een koelruimte beschikt.

Tot uw dienst!

Wij hopen u hiermee van dienst te zijn en verwachten dat het gebruik van de kluis als prettig zal worden ervaren. Heeft u vragen of opmerkingen, dan vernemen wij dit uiteraard graag.

Team Apotheek Reigerhof

Wilt u uw medicijnen ophalen wanneer het u uitkomt? Maak dan gebruik van onze afhaalautomaat. Wij leggen uw medicijnen in de automaat op het moment dat uw recept klaar is. Zo hoeft u niet in de apotheek te wachten.

Stap 1 van 3
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 3
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 3
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land
Toestemming gebruik n.a.w. gegevens t.b.v. inplannen afspraak

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Aanmelding versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord