Afhaalkluisjes: Uw geneesmiddelen afhalen na werktijd of in het weekend! – Apotheek Reigerhof – Nieuwerkerk ad ijssel

Apotheek Reigerhof

Welkom bij Apotheek Reigerhof

Mw. Van Bogerijen, apotheker, en haar apotheekteam heten u van harte welkom bij Apotheek Reigerhof. Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Openingstijden

Online regelen

Regel via deze website uw herhaalrecepten of maak gebruik van onze medicijn app om uw medicijnen makkelijk te herhalen. Wist u dat u op deze app ook uw medicatieoverzicht kunt inzien? Deze kunt u bijvoorbeeld bij uw ziekenhuisbezoek meenemen.

Afhaalkluisjes: Uw geneesmiddelen afhalen na werktijd of in het weekend!

Vanaf eind februari 2021 beschikt Apotheek Reigerhof over een nieuwe afhaalkluis. De afhaalkluis vindt u naast de uitgang van de apotheek en is hiermee 24/7 voor u als klant bereikbaar.

Hoe werkt het?

U geeft aan ons uw emailadres door indien u dit nog niet heeft gedaan. U ontvangt hierop een emailbericht met een unieke afhaalcode wanneer uw medicatie voor u door ons klaargemaakt en gecontroleerd is. Hiermee kunt u uw herhaalmedicatie op een door u gewenst moment uit de afhaalkluis halen. Koelkastproducten kunnen niet altijd via de afhaalkuis afgehaald worden, daar de kluis niet over een koelruimte beschikt.

Tot uw dienst!

Wij hopen u hiermee van dienst te zijn en verwachten dat het gebruik van de kluis als prettig zal worden ervaren. Heeft u vragen of opmerkingen, dan vernemen wij dit uiteraard graag.

Team Apotheek Reigerhof